Vegán diós búrkifli

1 190Ft

Leírás

A vegán diós kifli összetevői:

  • víz;
  • dió (diófélék, mandula);
  • kókusztejszín;
  • gluténmentes zabpehelyliszt;
  • szárított élesztő (szárított sütőélesztő);
  • eritrit;
  • csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék (szezámmag) (tápiókakeményítő, bambuszrost, szezámmagliszt, utifűmaghéjliszt, kókuszliszt, batátaliszt, térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát), citromsav);
  • ropogós kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverék (hajdinaliszt(53%), tápiókakeményítő, kölesliszt, utifűmaghéjliszt, bambuszrost liszt, térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát), citromsav );
  • gluténmentes lisztkeverék (burgonyakeményítő, rizskeményítő, xantángumi, hidroxi-propil-metil-cellulóz, guarliszt, utifümaghéj, repceolaj, élesztőkivonat, só, pörkölt őrölt lencse, nátrium diacetát, alfa-amiláz);
  • margarin (növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, citromsav, karotinok);
  • diabetikus baracklekvár (szorbitszirup, sárgabarack(45%), pektin, citromsav, káliumszorbát);
  • folyékony édesítőszer (víz, eritrit, sucralose, citromsav, kálium-szorbát);
  • citromhéj;
  • só;
  • kristályvanilin;

Allergén:

  • szezámmag
  • diófélék

Tápérték:

100g % * (100g)
Kilojoule 1 864 22,2%
Kilokalória 448 22,4%
Zsír 28 40,5%
– amelyből telített zsírsavak 6,3 31,7%
Szénhidrát 30 11,4%
-amelyből cukrok 1,7 1,9%
Rost 7,4 29,6%
Fehérje 15 29,9%
0,22 3,7%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára: 8400 kJ / 2000 kcal

Allergén:

  • szezámmag
  • diófélék