Ajándék

Ha most feliratkozol a Piskóta, minden ami mentes pékség-kávézó hírlevelére, akkor az első vásárlásod alkalmával meghívunk egy kávéra vagy limonádéra.

Mindenki egyedi kódot kap, így mentsd el az e-mail-ben kapott kódot egy biztos helyre! A promóció év végéig, december 31-ig tart.

Könnyen előfordulhat, hogy a levél a promóciók vagy a spam mappába érkezik. Ha mégsem kapod meg egy órán belül, kérlek írj nekünk a Facebook oldalon keresztül, köszönjük.

[wc_mailchimp_subscribe_discount]

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattints ide.

[nd_options_spacer nd_options_height=”25″][nd_options_text nd_options_text_tag=”p” nd_options_text_weight=”normal” nd_options_text_family=”nd_options_second_font” nd_options_text_align=”center” nd_options_text=”MENTES PÉKSÉG-KÁVÉZÓ” nd_options_text_color=”#7e7e7e” nd_options_text_font_size=”14″ nd_options_text_line_height=”27″ nd_options_text_letter_spacing=”2″][nd_options_spacer nd_options_height=”5″][nd_options_text nd_options_text_tag=”h2″ nd_options_text_weight=”normal” nd_options_text_family=”nd_options_first_font” nd_options_text_align=”center” nd_options_text=”Ágota vagyok, a Piskóta mentes pékség egyik megálmodója” nd_options_text_font_size=”50″ nd_options_text_line_height=”50″ nd_options_class=”nd_options_font_size_40_important_all_iphone nd_options_line_height_40_important_all_iphone”][nd_options_text nd_options_text_tag=”p” nd_options_text_weight=”normal” nd_options_text_family=”nd_options_second_font” nd_options_text_align=”center” nd_options_text=”10 éve dédelgetem ezt az álmot, hiszen én magam is ételintoleranciával élek közel 20 éve.
A gyakorlati évek döbbentettek rá arra, hogy mennyire kiszolgáltatottak azok az emberek és családok, akik kényszer vagy saját döntésük szerint kerülik a fehér lisztet, tejterméket, cukor származékokat. Mindig is szerettem sütni, főzni, vendégül látni és hihetetlenül motivált, hogy olyan ételeket, süteményeket tudjak készíteni, amikről se az ízük, se az állaguk szerint ne tudják felismerni a fogyasztói, hogy ezek bizony mentesek. Így mára már egy igazán szép gyűjtemény birtokosa lehetek.
Hamarosan ezeket a recepteket közkincsé szeretném tenni.” nd_options_text_padding=”40″][nd_options_spacer nd_options_height=”25″]
[nd_options_spacer nd_options_height=”25″][nd_options_image nd_options_align=”center” nd_options_image=”2556″ nd_options_width=”90%”][nd_options_spacer nd_options_height=”25″]
[nd_options_text nd_options_text_tag=”h2″ nd_options_text_weight=”normal” nd_options_text_family=”nd_options_second_font” nd_options_text_align=”center” nd_options_text=”EGY KIS ÍZELÍTŐ” nd_options_text_color=”#7e7e7e” nd_options_text_line_height=”27″ nd_options_text_letter_spacing=”2″]