Leírás
A burgonyás cipó:
- víz;
- világos lisztkeverék (kölesliszt, tápióka keményítő, rostkeverék (útifűmaghéjliszt, bambuszrostliszt), térfogatnövelőszer (nátriumhidrogén-karbonát), citromsav);
- tojás (tojás);
- szulfitmentes burgonyapehely;
- almaecet (kén-dioxid )(ivóvíz, erjesztett almaecet, színezék (E150c), tartósítószer (E224));
- eritrit;
- só;
Allergén:
- tojás
- kén-dioxid
Tápérték:
100g | % * (100g) | |
Kilojoule | 758 | 9,0% |
Kilokalória | 180 | 9,0% |
Zsír | 1,8 | 2,6% |
– amelyből telített zsírsavak | 0,6 | 2,8% |
Szénhidrát | 33 | 12,7% |
-amelyből cukrok | 0,9 | 1,0% |
Rost | 6,3 | 25,2% |
Fehérje | 4,7 | 9,5% |
Só | 0,69 | 11,5% |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára: 8400 kJ / 2000 kcal |