Leírás
A tökmagos pogácsa összetevői:
- víz;
- kölesliszt;
- margarin (növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, citromsav, karotinok);
- tökmag;
- tojás (tojás);
- jázmin rizs;
- tápiókakeményítő;
- almaecet (kén-dioxid )(ivóvíz, erjesztett almaecet, színezék (E150c), tartósítószer (E224));
- szulfitmentes burgonyapehely;
- mediterrán fűszerpaszta (repceolaj, tengeri só, pálmazsír aszkorbinsav, difoszfátok, L-cisztein, fokhagyma (4,2%), oregánó, zöld menta, majoránna, kapor, rozmaring, lilahagyma );
- utifümaghéj liszt;
- só;
- eritrit;
- szódabikarbóna;
- szárított élesztő (szárított sütőélesztő);
Allergén:
- kén-dioxid
- tojás
Tápérték:
100g | % * (100g) | |
Kilojoule | 11,7% | |
Kilokalória | 11,7% | |
Zsír | 20 | 28,8% |
– amelyből telített zsírsavak | 6 | 30,0% |
Szénhidrát | 27 | 10,4% |
-amelyből cukrok | ||
Rost | 4,5 | 17,9% |
Fehérje | 6,4 | 12,7% |
Só | 2,1 | 35,6% |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára: 8400 kJ / 2000 kcal |