Leírás
A mogyoró-csoki csiga összetevői:
- mogyorós csokikrém (földimogyoró) (cukor, napraforgó és pálmaolaj, zsírszegény kakaópor (15%) mogyoró, napraforgó lecitin, vanilin);
- csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék (szezámmag) (tápiókakeményítő, bambuszrost, szezámmagliszt, utifümaghéjliszt, kókuszliszt, batátaliszt, térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát), citromsav);
- víz;
- kókusztejszín;
- porcukor;
- tojás (tojás);
- margarin (növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, citromsav, karotinok);
- tojássárgája (Tojás);
- tört földimogyoró (földimogyoró) (mogyoró);
- almaecet (kén-dioxid)(ivóvíz, erjesztett almaecet, színezék (E150c), tartósítószer (E224));
- élesztő;
- kókusz olaj (kókuszzsír, citromsav);
- só;
- kristályvanilin;
Allergén:
- Földimogyoró
- Szezámmag
- Tojás
- Kén-dioxid
Tápérték:
100g | % * (100g) | |
Kilojoule | 2 096 | 25,0% |
Kilokalória | 503 | 25,2% |
Zsír | 30 | 42,9% |
– amelyből telített zsírsavak | 7,8 | 39,2% |
Szénhidrát | 45 | 17,5% |
-amelyből cukrok | 30 | 33,5% |
Rost | 9,9 | 39,5% |
Fehérje | 7,8 | 15,5% |
Só | 0,4 | 6,6% |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára: 8400 kJ / 2000 kcal |
Allergén:
- Földimogyoró
- Szezámmag
- Tojás
- Kén-dioxid