Leírás
A szezámos masni összetevői:
- gluténmentes lisztkeverék (burgonyakeményítő, rizskeményítő, xantángumi, hidroxi-propil-metil-cellulóz, guarliszt, utifűmaghéj, repceolaj, élesztökivonat, só, pörkölt őrölt lencse, nátrium diacetát,alfa-amiláz);
- allergénmentes húzómargarin (növényi olajok (pálma repce),víz, emulgálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjeí), só (0,4%), szorbinsav. citromsav, aroma, színezék (annato));
- víz;
- szezámmag (szezámmag);
- margarin (növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, citromsav, karotinok);
- só;
- tojás (tojás);
- almaecet (kén-dioxid)(ivóvíz, erjesztett almaecet, színezék (E150c), tartósítószer (E224));
Allergén:
- kén-dioxid
- tojás
- szezámmag
Tápérték:
100g | % * (100g) | |
Kilojoule | 2 141 | 25,5% |
Kilokalória | 516 | 25,8% |
Zsír | 40 | 56,6% |
– amelyből telített zsírsavak | 17 | 85,8% |
Szénhidrát | 35 | 13,6% |
-amelyből cukrok | 1,8 | 2,0% |
Rost | 3,1 | 12,2% |
Fehérje | 2,9 | 5,8% |
Só | 2,8 | 46,5% |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára: 8400 kJ / 2000 kcal |