Leírás
A Toscan kenyér összetevői:
- világos lisztkeverék (kölesliszt, tápiókakeményítő, rostkeverék (utifűmaghéjliszt, bambuszrostliszt), térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát), citromsav);
- víz;
- tojás (tojás);
- aszalt paradicsom (aszalt paradicsom, repce olaj, fokhagyma, só);
- almaecet (kén-dioxid)(ivóvíz, erjesztett almaecet, színezék (E150c), tartósítószer(E224));
- sűrített paradicsom (paradicsom, só);
- mediterrán fűszerpaszta (repceolaj, tengeri só, pálma zsír, aszkorbinsav, difoszfátok, L-cisztein, fokhagyma (4,2%), oregánó, zöld menta, majoránna, kapor, rozmaring, lilahagyma);
- só;
- olasz fűszerkeverék (oregano, bazsalikom, kakukkfű, rozmaring, majoranna, borsikafű, zsálya);
Allergén:
- kén-dioxid
- tojás
Tápérték:
100g | % * (100g) | |
Kilojoule | 921 | 11,0% |
Kilokalória | 219 | 11,0% |
Zsír | 4,9 | 7,1% |
– amelyből telített zsírsavak | 0,8 | 4,0% |
Szénhidrát | 35 | 13,4% |
-amelyből cukrok | 2,1 | 2,4% |
Rost | 7,3 | 29,3% |
Fehérje | 5,1 | 10,2% |
Só | 1,3 | 22,0% |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára: 8400 kJ / 2000 kcal |