Leírás
A vaníliás csiga összetevői:
- vaníliás töltelék (víz, glükóz, és fruktóz szirup, cukor, módosított keményítő, sűrítőanyag, színezék, só, tartósítószer (E202),antioxidáns (E300));
- csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék (szezámmag) (tápiókakeményítő, bambuszrost, szezámmagliszt, utifűmaghéjliszt, kókuszliszt, batáta liszt, térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát),citromsav);
- víz;
- kókusztejszín;
- porcukor;
- tojás (tojás);
- margarin (növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, citromsav, karotinok);
- tojássárgája (tojás);
- almaecet (kén-dioxid) (ivóvíz, erjesztett almaecet, színezék (E150c), tartósítószer (E224));
- élesztő;
- só;
- kristályvanilin;
Allergén:
- tojás
- szezámmag
- kén-dioxid
Tápérték:
100g | % * (100g) | |
Kilojoule | 1 301 | 15,5% |
Kilokalória | 310 | 15,5% |
Zsír | 10 | 14,7% |
– amelyből telített zsírsavak | 4,8 | 24,0% |
Szénhidrát | 45 | 17,2% |
-amelyből cukrok | 25 | 28,2% |
Rost | 9,6 | 38,3% |
Fehérje | 4,8 | 9,7% |
Só | 0,5 | 8,3% |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára: 8400 kJ / 2000 kcal |