Vegán diós búrkifli
1 190Ft
Leírás
A vegán diós kifli összetevői:
- víz;
- dió (diófélék, mandula);
- kókusztejszín;
- gluténmentes zabpehelyliszt;
- szárított élesztő (szárított sütőélesztő);
- eritrit;
- csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék (szezámmag) (tápiókakeményítő, bambuszrost, szezámmagliszt, utifűmaghéjliszt, kókuszliszt, batátaliszt, térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát), citromsav);
- ropogós kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverék (hajdinaliszt(53%), tápiókakeményítő, kölesliszt, utifűmaghéjliszt, bambuszrost liszt, térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát), citromsav );
- gluténmentes lisztkeverék (burgonyakeményítő, rizskeményítő, xantángumi, hidroxi-propil-metil-cellulóz, guarliszt, utifümaghéj, repceolaj, élesztőkivonat, só, pörkölt őrölt lencse, nátrium diacetát, alfa-amiláz);
- margarin (növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, citromsav, karotinok);
- diabetikus baracklekvár (szorbitszirup, sárgabarack(45%), pektin, citromsav, káliumszorbát);
- folyékony édesítőszer (víz, eritrit, sucralose, citromsav, kálium-szorbát);
- citromhéj;
- só;
- kristályvanilin;
Allergén:
- szezámmag
- diófélék
Tápérték:
100g | % * (100g) | |
Kilojoule | 1 864 | 22,2% |
Kilokalória | 448 | 22,4% |
Zsír | 28 | 40,5% |
– amelyből telített zsírsavak | 6,3 | 31,7% |
Szénhidrát | 30 | 11,4% |
-amelyből cukrok | 1,7 | 1,9% |
Rost | 7,4 | 29,6% |
Fehérje | 15 | 29,9% |
Só | 0,22 | 3,7% |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára: 8400 kJ / 2000 kcal |
Allergén:
- szezámmag
- diófélék