Leírás
A vegán meggyes-mákos pite összetevői:
- margarin (növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, citromsav, karotinok); étkezési mák;
- meggy;
- eritrit;
- kölesliszt;
- víz;
- gluténmentes zabpehelyliszt;
- tápióka keményítő;
- mandulaliszt (diófélék, mandula )(mandula);
- világos lisztkeverék (kölesliszt, tápióka keményítő, rostkeverék (útifűmaghéjliszt, bambuszrostliszt), térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát),citromsav);
- útifűmaghéj liszt;
- kukorica keményítő;
- folyékony édesítőszer (víz, eritrit, sucralose, citromsav, kálium-szorbát);
- só;
- citromhéj;
- fahéj;
- kristályvanilin;
Allergén:
- diófélék
Tápérték:
100g | % * (100g) | |
Kilojoule | 1 481 | 17,6% |
Kilokalória | 356 | 17,8% |
Zsír | 25 | 36,0% |
– amelyből telített zsírsavak | 6,9 | 34,3% |
Szénhidrát | 24 | 9,1% |
-amelyből cukrok | 1,4 | 1,5% |
Rost | 3,8 | 15,2% |
Fehérje | 6,8 | 13,8% |
Só | 0,27 | 4,6% |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára: 8400 kJ / 2000 kcal |
Allergén:
- diófélék