Leírás
A vegán vaníliás papucs összetevői:
- víz;
- kókusztejszín;
- gluténmentes zabpehelyliszt;
- szárított élesztő (szárított sütőélesztő);
- vaníliás pudingpor (módosított burgonyakeményítő, eritrit, szukralóz, inulin, polidextróz, kókuszsír, növényi fehérje, természetes aromák, színezék: riboflamin, carminvörös);
- csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék (szezámmag) (tápiókakeményitő, bambuszrost, szezámmagliszt, utifümaghéjliszt, kókuszliszt, batátaliszt, térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát), citromsav);
- ropogós kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverék (hajdinaliszt(53%), tápiókakeményítő, kölesliszt, útifümaghéj liszt, bambuszrost liszt, térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát), citromsav);
- margarin (növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, citromsav, karotinok);
- eritrit;
- folyékony édesítőszer (víz, eritrit, sucralose, citromsav, kálium-szorbát);
- kristályvanilin;
- só;
Allergén:
- szezámmag
Tápérték:
100g | % * (100g) | |
Kilojoule | 1 118 | 13,3% |
Kilokalória | 267 | 13,3% |
Zsír | 9,4 | 13,4% |
– amelyből telített zsírsavak | 5,8 | 28,8% |
Szénhidrát | 31 | 11,8% |
-amelyből cukrok | 1,7 | 1,9% |
Rost | 7,9 | 31,7% |
Fehérje | 11 | 21,6% |
Só | 0,2 | 3,4% |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára: 8400 kJ / 2000 kcal |